Jouw zorgverzekering voor 2022

Het einde van het veelbewogen jaar 2021 komt in zicht. Hét moment om stil te staan bij de vraag of jouw zorgverzekering nog aansluit bij jouw verwachtingen, of dat je aanpassingen wilt doorvoeren. Per 1 januari heb je daarvoor de mogelijkheid. Ook kun je overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Afweging

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is best lastig. Een jong gezin verwacht andere zaken van zijn zorgverzekering dan iemand die alleenstaand is. Ook bij het ouder worden veranderd de zorgbehoefte. Het is daarom goed van tijd tot tijd na te gaan of je zorgverzekering nog aansluit bij je levensfase en wensen.

De Baksteen & Pul zorgvergelijker

Zit je goed of stap je over? Met onze vergelijkingsmodule maak je vergelijkingen tussen verzekeraars VGZ, ONVZ, Nationale Nederlanden en ASR (voorheen de Amersfoortse). Vier verzekeraars die goede voorwaarden hanteren tegen een concurrerende premie.

Ondernemer?

Ben je ondernemer? Dit kun je specifiek aangeven in de vergelijkingsmodule. Er verschijnen dan een aantal extra aantrekkelijke mogelijkheden. Let op! De Doorgaanverzekering van ASR is alleen af te sluiten als je al een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij deze verzekeringsmaatschappij hebt lopen.

Gelijk online afsluiten

Bij de berekening vind je ook een overzicht van de vergoedingen. Daarnaast is het mogelijk om je zorgverzekering gelijk online af te sluiten. De nieuwe verzekeraar zegt je huidige verzekering voor je op. Makkelijk toch? De opzegging moet wel voor 31 december 2021 worden gedaan.