Voor uw onderneming

Brede dienstverlening

In de vaart van het ondernemen, krijgen risico’s nog wel eens te weinig aandacht. Van sommige bent u zich bewust, andere risico’s zijn minder zichtbaar. Wij identificeren ze en brengen advies uit. In veel gevallen gaan we daarna een langdurige samenwerking aan, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Quickscan: heb ik het goed geregeld?

Onze quickscan  is een kennismakingsvorm die voor ons gebruikelijk is. We ontmoeten elkaar en bespreken de reële risico’s van uw bedrijfsvoering. U geeft ons inzage in relevante documenten en cijfers, en daarmee gaan wij aan de slag. Wij beoordelen of u de verzekerbare risico’s op dit moment voldoende heeft afgedekt en of u daarvoor een marktconforme premie betaalt. Van het totaal aan gegevens, conclusies en adviezen stellen wij een heldere rapportage op. Hiermee weet u precies hoe uw bedrijf er – verzekeringstechnisch – voor staat. Als u besluit met ons in zee te gaan, verrekenen wij later de kosten van deze quickscan met u.

Risico-analyse: wat zie ik over het hoofd?

De verzekerbare risico’s blijken in de praktijk slechts een deel van de bedrijfsrisico’s. Een deskundig en objectief oog vindt eigenlijk altijd meer. Wij maken een diepgaande risico-analyse  van uw bedrijf.  Daarin werken wij alle details uit tot een concreet rapport. Of u daar vervolgens zelf mee aan de slag gaat, of dat we dat samen doen, zien we later.
Een dergelijk analyserapport klinkt u misschien als een kostenpost in uw oren. Toch is het uw onderneming dubbel en dwars waard. Zou het niet zijn in de vorm van besparingsmogelijkheden die wij identificeren, dan wel omdat we hiaten aanduiden die geen ondernemer ongedekt wil laten.

Samenwerking

Als uit onze rapportage is gebleken dat de dingen beter en/of voordeliger kunnen, kunt u van ons een gedegen voorstel verwachten. Wij bieden u meer dan scherpe premies ter dekking van de verzekerbare risico’s. Die vullen we aan met  adequate, pro-actieve dienstverlening in brede zin.
Het voorstel kan de opstap zijn voor een samenwerking in de toekomst, maar daarin bent u natuurlijk helemaal vrij.
Bereiken we overeenstemming en gaan we samenwerken, dan is het goed te weten dat wij deze samenwerking gewoonlijk aangaan voor drie jaar. Daarna evalueren we en besluiten we of we die samenwerking met drie jaar verlengen.