Zakelijk

Verzekeren en riskeren

De balans zoeken tussen verzekeren en riskeren maakt essentieel onderdeel uit van ondernemen. Wij kunnen u pro-actief helpen die balans te vinden voor uw bedrijf. Wij inventariseren, analyseren, adviseren en beheren. In geval van schade wikkelen wij dat voor u af. Dat is ons vak. Daar zijn wij elke dag weer beter in.

Informeren

Uw bedrijfsprocessen en diensten haken verzekeringstechnisch nog wel eens in elkaar.  De verschillende risico’s vragen om verschillende beheersmaatregelen. Wij vinden het belangrijk u goed en volledig te (blijven) informeren. Onze adviezen worden daarom onderbouwd met overzichtelijke, complete rapportages.

Beheren

Uw markt is continu in beweging, zo ook de onze. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en de gevolgen die ze hebben voor u, uw medewerkers en uw onderneming. Wij denken met u mee en leggen de mogelijkheden aan u voor. Daar tegenover vertrouwen wij erop van u ons op de hoogte houdt. Als u ons laat weten wat er bij u speelt dat relevant kan zijn voor onze dienstverlening, horen wij dat graag. Wij werken aan een relatie die is gebaseerd op openheid en vertrouwen. Daar horen wat ons betreft ook heldere afspraken bij.

Tarieven

De tarieven die wij hanteren voor onze diensten zijn inzichtelijk en helder. Dit kan om een provisiepercentage gaan en soms ook om een vooraf afgesproken vast (uur)tarief. Vaker werken wij op basis van een abonnement.  Met een abonnement kunt u voor een vast bedrag per maand altijd aanspraak maken op onze expertises. Dat werkt wel zo prettig. Voor u, maar ook voor ons. Zo geldt voor ons geen ander belang dan een goed advies voor u.

Schadebegeleiding

Een schade is altijd vervelend en kan ingrijpend zijn. Terwijl u zich richt op de voortgang van het bedrijf en eventueel op de betrokken medewerkers, zorgen wij voor adequate afwikkeling van de schade. Wij hebben de juiste kennis van regels en nuances paraat en gaan ervoor om voor u het optimale resultaat te behalen. Als gesprekspartner van de verzekeringsmaatschappij zorgen wij ervoor dat uw schade soepel en vlot wordt afgehandeld. Laat duidelijk zijn dat wij daarbij volledig handelen in uw belang.

Creatief en scherp

Wij denken graag buiten de kaders. Dat levert u namelijk nogal eens iets op. Bovendien houdt het ons creatief en scherp. Inmiddels is onze klantenkring zo groot en divers, dat wij vanuit de collectiviteit de goede condities voor u kunnen creëren. Wij bieden uitgebreide producten en abonnementen tegen zeer concurrerende prijzen. Maar mocht u van ons bijvoorbeeld alleen advies wensen, dan maken we daar afspraken over. Dat is prima.

Contact

Binnen ons team heeft u contact met een vaste medewerker.  Waar zijn of haar expertise niet ver genoeg reikt, maakt hij/zij aanspraak op de expertises van collega’s. Maar laten we eerst beginnen met een kennismaking.

U bent van harte welkom.

Telefonisch of op ons kantoor in Epe, wij maken tijd voor u vrij.