Verzekeren

Welke risico’s?

Sommige risico’s kunt u incalculeren. Als schade zich dan voordoet, kunt u de financiële gevolgen eventueel zelf dragen. Andere risico’s zijn niet te overzien. Er zijn reële risico’s waar iedereen mee te maken kan krijgen. Denk bijvoorbeeld aan ziektekosten of schade die u – per ongeluk – bij anderen veroorzaakt. Met welke risico’s u nog meer te maken heeft en welke verzekeringen verstandig zijn voor u, stellen wij samen vast. Daarover kunnen wij u adviseren en offreren.

Voorwaarden en keuzes

Wij vertellen u alles over de verschillende verzekeringen en zorgen voor de best passende voorwaarden. Het is aan u welke risico’s u wilt incalculeren of afdekken. Zo passen we het geheel aan op uw keuzes.

Scherpe premie

Als we de juiste verzekering voor u hebben gevonden, kunnen wij daar een scherpe premie tegenover stellen. Daar mag u op vertrouwen. Het is ons om het even voor welke van de aangeboden verzekeraars u kiest, zolang dekking en premie u maar passen. Laten we beginnen met een kennismaking en een verhelderend gesprek. Van daaruit bekijken we het verder.