Zorgverzekering 2020

Voor 2020 helpen we je graag op weg bij het kiezen van je zorgverzekering. Wij doen dat samen met ONVZ en De Amersfoortse. Wij kiezen hier bewust voor een goede prijs-/kwaliteitverhouding en niet voor verzekeraars met de laagste premie.

ONVZ
ONVZ verzekert je niet alleen van de beste zorg maar ook van vrije keuze. Zo ben je vrij om te bepalen welke arts je consulteert en naar welk ziekenhuis je gaat. En dat is best bijzonder, want zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend.

ONVZ geeft je alle ruimte om je eigen keuzes te maken. Het is immers jouw leven, jouw gezondheid. Daar maken ze zich elke dag sterk voor. Met zorg- en preventieverzekeringen van topkwaliteit.

Klik hier om je premie voor 2020 te berekenen. Je kunt dan gelijk de dekkingen van de aanvullende verzekeringen bekijken en berekenen.

Heeft uw werkgever zelf een collectieve zorg overeenkomst met ONVZ geregeld dan kunt u op ONVZ.nl een berekening maken, waarbij rekening wordt gehouden met de afspraken zoals die met uw werkgever zijn gemaakt.

De Amersfoortse Doorgaanverzekering voor ondernemers
Ben je ondernemer, klik dan hier voor de link van De Amersfoortse. Deze maatschappij biedt voordeel als je de combinatie maakt van een (lopende) arbeidsongeschiktheidsverzekering met de Doorgaanverzekering. Wel zo handig, je arbeidsongeschiktheidsverzekering en zorgverzekering onder één dak. Beiden gaan tenslotte over jouw gezondheid.

Sluit je bij je AOV een zorgverzekering, dan krijg je:

  • 5% korting op je AOV, als je kiest voor de basisverzekering Eigen Keuze (restitutieverzekering)
  • 5% korting op je basisverzekering, 15% korting op je aanvullende verzekering en 10% korting op je tandartsverzekering.Deze kortingen gelden ook voor gezinsleden.
  • Uitgebreide dekkingen uit de Doorgaanmodule:
  • Onbeperkt Fysiotherapie
  • Ruime dekking voor psychologische zorg en mindfulness
  • Extra vergoedingen voor je gezin
  • Een bloeddrukmeting bij de persoonlijke gezondheidscheck

Heb je een vraag over je (lopende) zorgverzekering via Baksteen & Pul? Bel dan naar 0578-696623 of mail naar info@baksteenpul.nl. Wij helpen je graag bij het maken van financieel goede keuzes!