Sparen en pensioen

Garanties & risico’s

Er zijn zoveel spaar- en pensioenvormen, welke past er bij u en bij uw toekomstplannen? Zijn er risico’s? Welke garanties krijgt u? En als u uw keuze heeft gemaakt, blijft deze keuze dan jarenlang de beste? Wij zijn gediplomeerd en gecertificeerd om u optimaal te kunnen adviseren. Door bijscholing houden we onszelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wij blijven dat doen.

Helder & duidelijk

Het is belangrijk dat ons advies helder en duidelijk is voor u. Niet alleen nu, ook in de toekomst. De gegevens die u ons aanreikt rekenen wij door. Daarop kan een complete financiële planning volgen. Om in de toekomst bij te kunnen sturen, koppelen wij er een onderhoudsabonnement aan. Zolang wij samenwerken blijven periodieke updates, helderheid en duidelijkheid voorop staan. Blijf ons gewoon alles vragen tot alles u (weer) duidelijk is.

Onafhankelijk advies

Ons advies is onafhankelijk. Daar mag u helemaal van uit gaan. En als u heeft gekozen voor een spaarvorm, dan blijven wij regelmatig controleren of de gekozen spaarvorm nog steeds de beste is voor u. Veranderen uw plannen, dan horen we dat graag, zodat wij daarop kunnen inspelen.  Maar laten we eerst eens kennismaken.