Hypotheek

Passend

Een hypotheek sluit u af voor een lange periode. Het is belangrijk dat u er een goed gevoel bij heeft; nu en in de toekomst. De vorm die u kiest moet niet alleen bij uw (financiële) situatie passen, maar ook bij u als persoon. U mag van ons een heldere  uitleg verwachten. Is iets u niet duidelijk, dan stelt u gewoon uw vraag. U vertelt ons bovendien wat u belangrijk vindt rondom leven en wonen, nu en in de toekomst. Daarmee kunnen wij dan rekening houden in ons advies aan u.

Uitgebreid

Zo’n hypotheekadvies is niet zomaar een advies. U krijgt van ons een persoonlijk, financieel plan. U kunt dit plan rustig nalezen in de uitgebreide rapportage die u van ons krijgt. Eventueel gaan we samen een onderhoudsabonnement aan voor de toekomst. Als de markt of de regelgeving dusdanig verandert dat de voorwaarden voor u persoonlijk gunstiger worden, laten wij u dit weten.

Onafhankelijk

Omdat wij niet gebonden zijn aan bepaalde hypotheekverstrekkers, kunnen wij u een onafhankelijk advies geven. Dat is belangrijk voor u en daarmee ook voor ons. Wij zijn trots op onze onafhankelijkheid en laten u daar graag van profiteren. Met plezier maken wij een afspraak met u om uw mogelijkheden te bekijken.

Zelf aan de slag

Wilt u in 3 minuten berekenen hoeveel u kunt lenen? Of wilt u een indicatie van de lasten van uw droomhuis? Of wenst u een adviesgesprek alvast voor te bereiden? Klik dan hier!