Particulier

Zaken goed regelen

Verzekeren, sparen, hypotheek of pensioen, het zijn onderwerpen waar u niet dagelijks mee bezig wilt zijn. Wij wel. Wij hebben er ons vak van gemaakt en we hebben er plezier in. Wij willen de dingen goed voor u regelen. Daarom vragen wij even dóór. We geven u complete adviezen die passen bij u en bij uw persoonlijke situatie.

Goed geïnformeerd kiezen

Het gaat ons erom dat u goed geïnformeerd kiest voor een product. Welke keuze dat is, blijft aan u. Daarna zorgen wij overal voor. Vlot en accuraat. Mocht er in de loop van de tijd iets veranderen in uw situatie, dan laat u dat ons weten. Samen bekijken we dan de nieuwe opties.

Tijden veranderen

Het kan zijn dat in de loop van de tijd regelgeving of voorwaarden veranderen. Dan is het aan ons u daarover te vertellen.  We bekijken wat dat voor u betekent en nemen dit met u op.

Deel het met ons

Een goede relatie komt van twee kanten. Dat zien wij graag terug in onze relatie met u. Als u met ons deelt wat er bij u speelt, kunnen wij meedenken over wat dat voor u betekent op financieel gebied. Dat kan gaan om kleine en grote vraagstukken; ze zijn allemaal even belangrijk.

(On)geval

Ons uiteindelijke doel is een tevreden, blije klant. Dit wordt nog belangrijker als iets u overkomt. Dat kan een klein (on)geval zijn, maar ook iets dat uw leven totaal op z’n kop zet. In die situaties zijn wij meer dan ooit uw vertrouwenspersoon. Wij handelen in uw belang de zaken af.

U bent van harte welkom.

Telefonisch of op ons kantoor in Epe, wij maken tijd voor u vrij.