Onze missie

Hoe het begon

Rudo Baksteen en Auke Pul besloten hun kwaliteiten, expertises en bedrijven te bundelen. In 2007 startten zij Baksteen & Pul financiële dienstverleners. Het werd een samenwerking met veel ambitie. Niet om de grootste te worden, maar wel de beste. Opdat u oprecht blij zou worden van haar dienstverlening. Samen stelden zij de kernwaarden op waarmee zij het verschil wilden maken voor u.

Volgens deze kernwaarden werken wij nog elke dag.

Ons team

Van nieuwe collega’s in ons team verwachten wij dat zij – net als wij – vierkant achter onze kernwaarden staan. Zo hebben en houden wij in onze samenwerking hetzelfde doel en kunnen wij elkaar in alle openheid aanspreken als iemand van ons lijkt te verslappen. U mag erop rekenen dat wij dat doen als dat nodig is!

Wat dit voor u betekent

Vanuit onze kernwaarden verwachten wij van elkaar dat wij er zijn voor u. Om volledig te kunnen zijn, willen we meer weten van u als onze klant. Wij informeren u goed en maken u bewust van de polisvoorwaarden. Omgekeerd verwachten wij van u openheid van zaken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u met de juiste informatie een gedegen keuze maakt. En als het zover is dat u aanspraak moet maken op onze diensten, dan zijn wij er onvoorwaardelijk voor u. Wij werken eraan dat u niet eenvoudigweg ‘gerust’ bent, maar uitgesproken ‘blij’.