Ons team

Aangenaam

Een kijkje in uw financiële stukken betekent een kijkje in uw  leven. In onze relatie voorziet u ons van veel persoonlijke informatie. Dan is het wel zo prettig als u een beetje weet met wie u die deelt. Binnen ons team heeft iedereen een eigen specialisme. Afhankelijk van uw persoonlijke of zakelijke situatie heeft u bij ons een eigen aanspreekpunt. Aangenaam kennis te maken:

Jodie Eilander

Bescheiden en professioneel, zo zien wij onze collega Jodie. Zij verzorgt de particuliere verzekeringen en daar weet ze dan ook álles van. Altijd gewapend met een glimlach pakt ze op een vriendelijke manier door. Jodie is gek met haar kinderen en vindt ook nog tijd en energie voor schaatsen en bootcamp. Particulieren@baksteenpul.nl is haar mailadres.

Herman Nijkamp

Herman is ons jongste talent. Leergierig, nieuwsgierig en vasthoudend. Samen met Jodie, Anniek en Wilfred verzorgt hij uw particuliere verzekeringen. Herman is gek op voetbal. In zijn vrije tijd treft u hem aan als middenvelder bij het sterrenteam van vv Emst 4. Particulieren@baksteenpul.nl is zijn mailadres.

Sander Zandvliet

Sander loopt bijna over van deskundigheid en initiatieven. Hij is hypotheekadviseur en financieel planner, net als Auke en Jan. Zijn kennis en kunde nam hij mee van jaren werken bij een grote bank. Zijn droge humor heeft hij vast en zeker meegenomen van een vakantie in Engeland. U bereikt Sander via hypotheken@baksteenpul.nl.

Jannet Dijkman

Waarom morgen doen wat vandaag kan? Jannet is in de vele jaren die ze met ons werkt haar positief kritische blik nooit verloren. Samen met haar collega's van de afdeling MKB is zij verantwoordelijk voor het relatiebeheer. Zij staat altijd open voor verbetering. Ze houdt van ons én van haar bijenvolkje. mkb@baksteenpul.nl is haar mailadres.

Rudo Baksteen

Sparring partner van Auke, ondernemer, pionier en bovenal enthousiast zakelijk dienstverlener. Dat is Rudo en dat is best veel. Analytisch is hij sterk en daar profiteert u van als klant. Verwacht van hem geen complimentje als u naar de kapper bent geweest, een mens kan niet álles opmerken.

Miranda van 't Erve

Schade is op z’n minst vervelend en kan heel naar uitpakken. Omdat zij zich zo goed inleeft, beseft Miranda dat elke dag. Zij neemt (samen met Susanne) de financiële zorgen over. Wij kennen haar als een open, pittige tante met humor. Zij weet met haar persoonlijkheid en juist handelen het leed wat te verzachten. Miranda kunt u mailen via schade@baksteenpul.nl.

Auke Pul

Auke duikt de diepte in als het gaat om hypotheken, pensioenen en financiële planning. We durven hem wel de grootste ‘vakidioot’ te noemen onder ons. Hij is recht door zee en zijn enthousiasme is werkelijk aanstekelijk. Samen met Rudo zet hij de lijnen uit voor ons bedrijf. Auke houdt ook voor ons bedrijf altijd een financiële vinger aan de pols.

Susanne Grul

Heeft u schade? Troost u met de gedachte dat Susanne (met Miranda) voor u aan de slag gaat. Susanne haalt alles uit de kast en krijgt veel gedaan. Ze is niet alleen betrokken bij haar werk, maar ook met ons. Haar zonnige humeur draagt bij aan een goede sfeer en zit iemand iets dwars, dan heeft zij dat in de gaten. U kunt Susanne mailen via schade@baksteenpul.nl.

Ben Docter

Ben is onze ervaren adviseur voor uw zakelijke schadeverzekeringen. Hij spart met u over uw ondernemersrisico's en hoe u deze kunt verminderen, voorkomen of verzekeren. In zijn vrije tijd kunt u Ben treffen, hardlopend in het bos met zijn hond Max. Mail Ben op mkb@baksteenpul.nl

Dorien Rietberg

Onze goedlachse Dorien zorgt al jaren voor de financiële administratie. Ze werkt heel nauwgezet, maar gezellig gekwebbel hoort ook bij haar werkdag. Ze denkt met ons mee in oplossingen en dat maakt haar heel collegiaal. Dorien komt graag mooi voor de dag. En gelijk heeft ze. Administratie@baksteenpul.nl is haar mailadres.

Jurrie Bos

Jurrie is van a tot z betrokken bij hypotheekaanvragen en financiële planning. Hij zorgt voor goede en tijdige afhandeling met geldverstrekkers, makelaars en notarissen. Hij haalt alles eruit wat er in zit. Jurrie krijg je bijna niet gek. Hij houdt van hardlopen en van arretjescake; een prima combinatie. U kunt hem mailen via hypotheken@baksteenpul.nl.

Marcel de Groot

Met een gezonde dosis inzet, humor en betrokkenheid werkt Marcel doelgericht. Zijn kennis van ons vak is enorm en hij leest en leert nog steeds bij. Marcel zet zich in voor onze klanten en ook voor ons gaat hij door het vuur. Hij stimuleert ons steeds weer te verbeteren. Zijn taak ons kantoor operationeel te leiden is hem op het lijf geschreven.

Bert Bakker

Bert is een zakelijk type. Achter de schermen werkt hij alles uit voor de bedrijven. Bert hoor je niet, hij werkt. Voor zíjn klanten. Zijn gevatte humor komt uit onverwachte hoek. Op zijn stadsfiets komt hij naar kantoor, op zijn racefiets maakt hij serieus kilometers. Grote kans dus dat u hem tegenkomt. U kunt Bert bereiken via mkb@baksteenpul.nl.

Anniek Wiegman

Anniek heeft een open kijk op mensen en ziet hen graag door de lens van de camera. Ze brengt haar vrije tijd sportend door of omringd door familie en vrienden. Bij ons staat ze bekend als de zorgvuldigheid zelve. Samen met met haar collega's zorgt zij voor het beheer van uw particuliere verzekeringen. Mail Anniek via particulieren@baksteenpul.nl.

Erik Meijer

Voelt zich betrokken bij de mens achter de onderneming en de onderneming achter de mens. Zijn jarenlange bevlogenheid maakte hem de ervaren deskundige die hij nu is. Hij stelt graag doelen, samen met ons. Gelukkig is hij al net zo gek met zijn gezin. Erik ziet ook nog kans om te wielrennen, te lezen en te koken. Wat een energie. Mail Erik via mkb@baksteenpul.nl.

Gina Vos

Gina is een aanwinst op kantoor! Samen met Jurrie zorgt zij voor goede en tijdige afhandeling met geldverstrekkers, makelaars en notarissen. In haar vrije tijd vindt u haar in de sportschool of wandelend met haar hond. U kunt Gina mailen via hypotheken@baksteenpul.nl

Niek Stevens

Niek is onze duizendpoot op de afdeling bedrijven. En dat doet hij vanuit een bak aan ervaring met een glimlach. Wilt u hem mailen? Dat kan via mkb@baksteenpul.nl.

Wilfred Willemsen

Wilfred is onze social media expert en weet alles van uw particuliere verzekeringen. Samen met Anniek en Jodie helpt hij u graag bij het maken van financieel goede keuzes. Wilt u hem mailen? Dat kan via particulieren@baksteenpul.nl

Jan Damhof

Samen met Auke en Sander helpt Jan u bij al uw financiële vraagstukken en verzekeringen. Jan is een ervaren en goed luisterende adviseur. In zijn vrije tijd treft u Jan vaak op de racefiets over de Veluwe aan. Sparren over verduurzamen van uw woning? U kunt Jan bereiken op hypotheken@baksteenpul.nl

U bent van harte welkom.

Telefonisch of op ons kantoor in Epe, wij maken tijd voor u vrij.