Over ons

Samenwerkingen maken ons een goede dienstverlener. Samenwerking met u, maar ook samenwerking in een coöperatie van experts. Om u helemaal van dienst te kunnen zijn, kiezen wij voor diverse inkoopkanalen en –collectieven. Wij kunnen met grote slagkracht voor u aan het werk. Het maakt ons flexibel en het houdt ons onafhankelijk.

Wat voor u verder de voordelen zijn als u voor ons kiest?
– Aangenaam persoonlijk
– Scherpe premies
– Maatwerk in de voorwaarden
– Snelle opmaak en wijziging van polissen
– Specialistische kennis
– Accurate schade-afhandeling

Wij vertellen u er graag alles over.

Het verschil

Websites lijken een productkeuze makkelijk te maken, maar waarvoor u kiest is ondoorzichtig. Door u persoonlijk te kennen, kunnen wij het verschil maken. Wij houden rekening met bijvoorbeeld uw hobby’s of uw levensovertuiging. Ook uw risicobereidheid en uw algemene financiële situatie spelen een belangrijke rol. Wij selecteren uit het aanbod het best passende en stellen daarmee uw pakket samen. Grote kans dat wij verzekeringen voor u selecteren van verschillende maatschappijen en tóch geniet u een pakketkorting. Dat is nog zo’n verschil.

Vergelijkend aanbod

Als u dan toch via internet informatie verzamelt voor de voordeligste premie en complete voorwaarden, geef ons eens de gelegenheid een vergelijkend aanbod te doen. Een gesprek met een expert hierover kan heel verhelderend zijn. Schroom niet, het doet ons plezier de vergelijking aan te gaan. Bel ons, of kom aan: Lindenhove 3 in Epe. U bent van harte welkom.

 

U bent van harte welkom.

Telefonisch of op ons kantoor in Epe, wij maken tijd voor u vrij.