Moeite om uw premie te betalen? Wij kijken samen naar een oplossing

Een bedrijf bellen omdat je niet kunt voldoen aan je betalingen. Veel mensen vinden dat moeilijk en laten daarom ‘ het’  maar op zijn beloop. Voordat je weet kom je verder in de problemen. Er is maar één oplossing, hoe moeilijk ook, neem contact op met het bedrijf of organisatie waar betalingsachterstand is of dreigt. Ook bijvoorbeeld als u uw verzekeringspremie niet kunt betalen.

Op 1 april 2021 is het protocol bij betalingsachterstanden ingegaan en deze is bindend voor de leden van het Verbond van Verzekeraars, waar het grootste deel van de verzekeraars zijn aangesloten.

Het doel van het protocol is te voorkomen dat klanten als gevolg van financiële problemen en daardoor veroorzaakte betalingsachterstanden tegen hun wil onverzekerd worden en zo verder in de problemen raken. Uiteraard werken wij als Baksteen & Pul ook via dit protocol. Als u als klant niet kunt betalen, dan gaan wij voor u in gesprek met de verzekeraar om een oplossing te vinden. Ook op dit soort momenten zijn we er voor u.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Of heeft u zelf moeite met de premie te betalen? Bel ons gerust via 0578-696623. Wij kijken dan samen met u voor een oplossing.

Foto door cottonbro via Pexels

U bent van harte welkom.

Telefonisch of op ons kantoor in Epe, wij maken tijd voor u vrij.