Mijn B&P

online contact

Wij zijn je graag -ook online- van dienst

Baksteen & Pul Financiele dienstverleners adviseert je op financieel gebied in de breedste zin van het woord. Als kantoor streven wij naar een samenwerking die gebaseerd is op een bewuste keuze en wederzijds vertrouwen. Voor onze zakelijke en particuliere relaties hebben we unieke voorwaarden en een uitstekende premie.

 

Hoe we onze samenwerking invullen is sterk afhankelijk van je wensen. We zijn geen  online adviseur of verzekeraar maar geloven in een persoonlijk contact, we vinden het belangrijk elkaar regelmatig te zien en te spreken. Zo kunnen we bijpraten over wat er speelt en zonodig daarop inspelen met onze adviezen.

Daarnaast is regelmatig een actieve toetsing van je financiële portefeuille belangrijk. Je kunt daarmee kosten besparen en risico’s uitsluiten.

 

Toch is een gesprek niet altijd nodig of mogelijk. Daarom bieden we  onze relaties binnenkort ook de mogelijkheid om digitaal -via deze website- contact te onderhouden. Niets hoeft maar het kan heel makkelijk zijn.

Zo kun je het verloop en de afhandeling van je schades volgen, polisgegevens inzien en wijzigingen online door  geven, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Zo zie je maar dat we ook hier zoeken naar het continue verbeteren in kwaliteit en service.

 

Mocht je geinteresseerd zijn in deze mogelijkheid en als een van de eersten van deze fasciliteit gebruik willen maken laat het ons dan even weten via onderstaande button

 

Neem contact op

Binnenkort kun je hier inloggen op jouw persoonlijke pagina zodat je die overal en altijd kunt inzien en waar nodig bewerken. Wel zo handig!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt altijd als eerste interessante updates.