Hypotheken

Passend

Een hypotheek sluit u af voor een lange periode. Het is belangrijk dat u er een goed gevoel bij heeft; nu en in de toekomst. De vorm die u kiest moet niet alleen bij uw (financiële) situatie passen, maar ook bij u als persoon. U mag van ons een heldere  uitleg verwachten. Is iets u niet duidelijk, dan stelt u gewoon uw vraag. U vertelt ons bovendien wat u belangrijk vindt rondom leven en wonen, nu en in de toekomst. Daarmee kunnen wij dan rekening houden in ons advies aan u.

Uitgebreid

Zo’n hypotheekadvies is niet zomaar een advies. U krijgt van ons een persoonlijk, financieel plan. U kunt dit plan rustig nalezen in de uitgebreide rapportage die u van ons krijgt. Eventueel gaan we samen een onderhoudsabonnement aan voor de toekomst. Als de markt of de regelgeving dusdanig verandert dat de voorwaarden voor u persoonlijk gunstiger worden, laten wij u dit weten.

Onafhankelijk

Omdat wij niet gebonden zijn aan bepaalde hypotheekverstrekkers, kunnen wij u een onafhankelijk advies geven. Dat is belangrijk voor u en daarmee ook voor ons. Wij zijn trots op onze onafhankelijkheid en laten u daar graag van profiteren. Met plezier maken wij een afspraak met u om uw mogelijkheden te bekijken.

Zelf aan de slag

Wilt u in 3 minuten berekenen hoeveel u kunt lenen? Of wilt u een indicatie van de lasten van uw droomhuis? Of wenst u een adviesgesprek alvast voor te bereiden? Scroll dan naar beneden.

Hypotheek oversluiten?

Een lastige vraag voor ieder individu. Wat is het en wat levert het mij op? We leven in een onzekere wereld, met een flinke corona crisis. En we zijn altijd opzoek naar hoe we ons financiële plaatje gunstiger kunnen maken. Kan ik er voordeel uit halen, en zorgt dat voor minder lagere lasten. Een hypotheek oversluiten is vaak aantrekkelijk, omdat de condities beter zijn door bijvoorbeeld een lagere rente. Ik hoor je vast denken, wanneer is het voor mij gunstig om een hypotheek af te sluiten. Dit hangt af van een aantal dingen. Bekijk hier het filmpje en we leggen het jou haarfijn uit.

 

Welk cijfer geeft de klant ons?

Jop geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Uit de ervaringen van mijn ouders wist ik dat als je bij Baksteen & Pul aanklopt voor een hypotheek, het goed komt. Wij hadden best een lastige casus maar hebben geen moment getwijfeld aan de deskundigheid van zowel Auke als Marko. Tijdens het proces ging het over en weer mailen over informatie erg snel en accuraat en wij (eerste koopwoning) perfect meegenomen in de stappen die genomen werden en wat er van ons verwacht werd. Ook zijn er verschillende opties besproken met alle voor en nadelen en zijn we er van overtuigd dat we dankzij Baksteen & Pul de best passende hypotheek hebben afgesloten, die het beste bij onze situatie past.

Jan W. geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Duidelijke uitleg. Denkt alleen aan de belangen van de klant.

Ronald geeft Baksteen & Pul

Toevoeging: Zeer complete voorlichting over de mogelijkheden voor onze hypotheek met oog voor onze persoonlijke situatie.

Dennis geeft Baksteen & Pul

Toevoeging: Uitstekend in alle opzichten. Denkt mee. Doorgrondt de materie en adviseert vrijblijvend maar kundig.

Albert geeft Baksteen & Pul

Toevoeging: Een evenwichtig en doordacht advies, waarin goed is meegedacht over onze financiële situatie

Marijke geeft Baksteen & Pul

Toevoeging: Auke is een zeer kundige adviseur. Hij weet van de hoed en de rand en leeft zich in in jouw situatie.

Edwin geeft Baksteen & Pul

Toevoeging: Dhr Pul weet je goed te informeren en legt het rustig en goed uit zodat het goed te volgen en te begrijpen is! Een fijn persoon bij wie je je op je gemak voelt.

Richard geeft Baksteen & Pul

Toevoeging: Goed duidelijk advies in gewoon normaal Nederlands

Anoniem geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Auke geeft uitleg in een begrijpelijke taal. Hij is betrouwbaar, geduldig, eerlijk en kan zich goed inleven. Auke en Jurrie werken goed samen. We kregen altijd een snelle reactie.

Bob geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Jeffrey heeft goed geluisterd en geholpen naar een goede oplossing.

Douwe geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Duidelijke uitleg. Kijkt goed naar onze situatie om zo te kunnen bepalen wat goed voor ons is.

Morren geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Duidelijk uitleg, vriendelijke man, hadden er gelijk een klik mee

Tom geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Betrokken en deskundig. en uiteindelijk duidelijke complete informatie over onze financiële situatie op papier ontvangen

Martijn geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Kennis zeer goed. Neemt de tijd. Verwachtingsmanagement had efficiënter gekund. Winst valt voornamelijk te halen in de timing m.b.t. info verstrekking. De gevolgen voor ons als klant kwamen last minut. In ons geval geen probleem. Maar bij andere financieel situatie had het grote gevolgen kunnen hebben.

HVO geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Duidelijk in uitleg. Komt zijn afspraken na en is op tijd. Reageer snel op mail.

Marco geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Goede toelichting in eenvoudige taal, neemt de tijd voor je

Loes geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Auke is een prettig persoon, is eerlijk en geeft ook goede raad. Als Auke ons iets zou afkeuren of aanraden dan zullen we dit ook zeker gaan doen. Prettige, snelle en goede service!

Aart geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: De informatie werd slecht door gegeven meestal moest ij er achteraan bellen en alles heeft langgeduurd

JVL geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Gesprek was prettig en duidelijk. De adviseur kwam professioneel over. Ben al eerder via deze adviseur verzekerd geweest en daardoor opnieuw gekozen voor dit bedrijf.

Lisanne geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Vriendelijk, duidelijke uitleg en goede service. Sander wist ons duidelijk te adviseren, met ons mee te denken. Weet goed je op de weg te helpen en te ondersteunen.

HVO geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Korte lijnen en deskundig. Prettig samenwerken. Goed bereikbaar en meedenkend. Kortom: de ideale partner.

LJBL geeft Baskteen & Pul

Toevoeging: Een menselijk, professioneel advies gekregen. Ook word ik gebeld als er aanpassingen/veranderingen zijn, maar ook als er gewacht wordt op verwerking van de Gegevens werd ik gebeld, erg prettig