Sparen en Pensioen

Eigenlijk kan niemand zonder financiële planning

 

Jouw voordelen

  • Inzicht en overzicht
  • vaste contactpersoon
  • kennis en ervaring
  • creatieve oplossingen
  • helder vast tarief

 

Van financiële planning horen we steeds meer. Dat is maar goed ook, want het is tegenwoordig voor iedereen noodzakelijk. Een definitie is niet te geven, maar het betreft in hoofdlijnen inventariseren en analyseren van je huidige en het plannen van je toekomstige financiële situatie.

Maar al te vaak komt het voor dat voorzieningen zoals hypotheek, lijfrente, risicoverzekeringen en pensioen niet goed op elkaar aansluiten of niet meer blijken te passen bij de actuele situatie en wensen.

In de inventarisatie worden jouw wensen en doelstellingen voor de korte en lange termijn geformuleerd.

In de planning kijken we samen met jou wat er voor nodig is om deze (financiële) doelen te bereiken.

Hierdoor kan het makkelijker worden om de mogelijkheden voor toekomstige uitgaven, zoals de aanschaf van een huis of studiekosten van de kinderen, een bepaalde levensstandaard na pensionering en dergelijke in kaart te brengen en te bevorderen.

Tevens bepaal je daarmee de noodzaak om hiervoor te sparen.

Tijdens het uitwerken van je financiële planning houden wij rekening met reeds bestaande producten zoals onder andere een hypotheek, risicoverzekering, woonlastenverzekering, lijfrente, sparen / beleggen, uitvaartverzekering.

 

Een heldere aanpak

We hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw Persoonlijk Financieel Plan te maken. We weten alles van de voorzieningen die er zijn. Daarnaast gaan we regelmatig weer ‘naar school’, zodat we goed op de hoogte zijn van alle wetten en regels. En als we iets niet meteen weten, zoeken we het voor je uit. We regelen het direct en goed

 

Je kan bij ons ook terecht voor je verzekeringen of hypotheek. En daarbij is jouw belang ons belang. Je betaalt alleen voor ons advies. Hieronder lees je hoe we werken en welke stappen we doorlopen om jouw Persoonlijk Financieel Plan te maken.

 

Jouw Persoonlijk Financieel Plan in 4 stappen:

  1. Oriënteren Eerst maken we kennis. Vrijblijvend natuurlijk. Samen nemen we het dienstverleningsdocument door en je krijgt toelichting op onze aanpak. Je weet precies wat wij voor je doen als wij jouw Persoonlijk Financieel Plan gaan maken. Na afloop beslis je of je gebruik wil maken van onze diensten.
  2. Inventariseren We inventariseren je situatie: wat heb je nu geregeld en wat zijn je wensen en behoeften. We bekijken je kennis, ervaring, risicobereidheid en financiële positie. We leggen deze zaken vast in een klantprofiel. Dit profiel is het uitgangspunt voor onze dienstverlening aan jou.
  3. AdviserenVervolgens maken we jouw Persoonlijk Financieel Plan. Een uniek plan, gebaseerd op jouw situatie: je wensen, je voorzieningen en de doelen die je wilt bereiken. Daarmee geeft dit plan je duidelijkheid over je financiële toekomst en de keuzes die je kan maken. Elke drie jaar nemen we het samen uitgebreid door.
  4. BegeleidenJe kan ons altijd bellen voor advies. Omdat je even ergens niet uitkomt als je online je polisgegevens bekijkt. Omdat je omstandigheden veranderen: gezinsuitbreiding, echtscheiding, verhuizing, etc. En als wij kansen zien, bellen wij jou. Zo bewaken we bijvoorbeeld je hypotheek via onze service hypotheekwacht.nl. Kan het beter? Of voordeliger? Wij bellen je direct! Wel zo handig.

 

Service abonnement

Wij maken en onderhouden jouw Persoonlijk Financieel Plan op basis van een service abonnement. Je betaalt een vast maandbedrag voor ons advies. Hieronder lees je wat het abonnement inhoudt.

 

Service abonnement Persoonlijk Financieel Plan abonnementskosten € 12,50 per maand

Daarvoor krijg je:• jouw Persoonlijk Financieel Plan• elke 3 jaar een uitgebreid gesprek• updates over financiële producten • advies – bijvoorbeeld over besparingen• onze Hypotheekwacht – melding als je hypotheek goedkoper kan!• begeleiding als je omstandigheden of wensen veranderen• 24×7 online toegang tot je polisgegevens

 

 

 

U wilt extra geld voor later?

Download ons dienstverleningsdocument en lees hoe wij u kunnen helpen

Download pdf