Coronavirus: wat doet Baksteen & Pul financiële dienstverleners om de dienstverlening aan u te waarborgen?

Publicatiedatum: 16 maart 2020

In Nederland gelden sinds donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen zijn op 15 maart 2020 uitgebreid en gelden in ieder geval tot en met 6 april 2020.  U leest hier welke maatregelen Baksteen & Pul financiële dienstverleners heeft genomen.

Wat doet Baksteen & Pul financiële dienstverleners om de dienstverlening aan u te waarborgen?

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezondheid staat daarbij voorop, van onze relaties, klanten en medewerkers. Juist om gezondheidsredenen en vanwege het bieden van bedrijfscontinuïteit aan u hebben wij besloten op ons kantoor zo min mogelijk bezoeken te plannen en gaan nagenoeg alle afspraken op kantoor tot nadere berichtgeving niet door. Vanaf vandaag werken onze medewerkers zo veel als mogelijk vanuit huis. Ze blijven dus bereikbaar maar vragen uw begrip als het iets langer duurt om iemand aan de telefoon te krijgen dan u van ons gewend bent.

Wij vinden het echter belangrijk om met u in contact te blijven. Onze relatiebeheerders gaan de komende periode de bezoeken omzetten naar alternatieve contactmogelijkheden, zoals telefoon, FaceTime, Skype of andere digitale mogelijkheden. Zij zullen dit persoonlijk met u afstemmen. Zo doen we er alles aan om de dienstverlening naar u te waarborgen.

U kunt ons de komende periode via de gebruikelijke telefoonnummers en algemene e-mailadressen bereiken. Deze wijzigen niet. Kunt u onverhoopt een medewerker niet bereiken? Stuur dan een e-mail met wie u contact op wilt nemen naar info@baksteenpul.nl

Vermeld daarin ook uw vraag. Wij zorgen ervoor dat er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Welke maatregelen kunt u als ondernemer nemen?

Veel bedrijven maken zich zorgen over de verspreiding van het coronavirus in Nederland en daarbuiten. Wij adviseren u daarom – net zoals wij dat doen – de voorzorgsmaatregelen en de richtlijnen van het RIVM nadrukkelijk te volgen.

Daarnaast adviseren wij u om ook met betrekking tot het coronavirus een bedrijfscontinuïteitsplan op te stellen. Op basis daarvan kunnen u maatregelen treffen om de mogelijke impact van coronavirus op de continuïteit van uw bedrijf te beperken. Denk bijvoorbeeld aan praktische maatregelen als het treffen van thuiswerkvoorzieningen en het vormen van pools van flexibele arbeidskrachten. Maar ook aan maatregelen om toevoer van voorraden en (half)fabricaten te waarborgen.

Wij wijzen u daarbij op het draaiboek wat MKB-Nederland en het VNO-NCW met betrekking tot het coronavirus voor bedrijven hebben ontwikkeld. Ook u kunt van dit draaiboek gebruikmaken. Tot slot wijzen wij u op het KvK corona loket. Hier vindt u een overzicht van veel gestelde vragen van ondernemers over corona. Bijvoorbeeld de gevolgen voor uw bedrijfsfinanciering en medewerkers.

U bent van harte welkom.

Telefonisch of op ons kantoor in Epe, wij maken tijd voor u vrij.